HAT-KP-01-2022/1-001557
Határtalanul Pályázat hetedikeseknek
Prügyiek és taktakenéziek Erdélyben
Megvalósítás időszaka: 2023.03.27. - 2023.04.01.
Elnyert támogatási összeg: 4.192.800 Ft,
azaz Négymillió-egyszázkilencvenkettőezer-nyolcszáz Ft

Határtalanul pályázat logója


VERSENYEREDMÉNYEK

ARANY JÁNOS SZAVALÓVERSENYEN ELÉRT EREDMÉNY

A Tiszalúci Arany János Általános Iskolában 2024. február 23-án került megrendezésre az Arany János szavalóverseny online formában a Szerencsi Tankerületi Központ támogatásával, melyre iskolánk tanulói közül is többen jelentkeztek. A versenyt nagy érdeklődés övezte. Nagy örömünkre iskolánk  nyolcadik osztályos tanulója is eredményesen szerepelt az online szavalóversenyen.

Krucsai János Ferenc – III. hely (7-8. évfolyam)

A helyezést elért tanuló elismerő oklevélben és könyvjutalomban részesült.

Szívből gratulálunk a helyezést elérő tanulónak és a felkészítő pedagógusnak, Lesnyószki Lászlónénak a kiemelkedő eredményhez!

 

ÚJSÁGÍRÓI PÁLYÁZAT

A szerencsi Kiss Attila Alapítvány a Szabad Sajtó Napja alkalmából és Muhi Zoltán újságíróra emlékezve újságírói pályázatot hirdetett a tehetséges, az olvasást, a kutatómunkát, a kreatív írást és a sportot szerető diákok számára.

A pályázat témáját az ez évben Párizsban megrendezésre kerülő nyári olimpiai játékok ihlették. A diákoknak fiktív interjút kellett készíteniük egy napjainkban élő olimpikonnal.

Iskolánkat Krucsai János Ferenc 8. osztályos tanuló képviselte a versenyen, aki az elkészített alkotó munkájáért elismerő oklevélben és ajándékban részesült. A tanuló az elismerést a térség országgyűlési képviselőjétől dr. Koncz Zsófia miniszterhelyettes asszonytól vehette át.

 

VÁCI MIHÁLY SZAVALÓVERSENYEN ELÉRT EREDMÉNY

Az Encsi Váci Mihály Gimnázium 2024. április 10-én Váci Mihály születésének 100. évfordulója alkalmából szavalóversenyt rendezett az irodalmat kedvelő diákok és tanáraik részére, a Szerencsi Tankerületi Központ támogatásával. A verseny zsűrielnöke Tarczy Gyula, a gimnázium volt diákja, műsorvezető, konferanszié, főszerkesztő, kommunikációs vezető, Kazinczy-érmes előadó, Ha mikrofon kerül a kezedbe…c. könyv szerzője volt.

A versenyt nagy érdeklődés övezte. Nagy örömünkre iskolánk  nyolcadik osztályos tanulója is kiemelkedő eredménnyel szerepelt a szavalóversenyen.

Krucsai János Ferenc 8. osztály – I. hely

A helyezést elért tanuló elismerő oklevélben és könyvjutalomban részesült.

Szívből gratulálunk a helyezést elérő tanulónak és a felkészítő pedagógusnak, Lesnyószki Lászlónénak a kiemelkedő eredményhez!