HAT-KP-01-2022/1-001557
Határtalanul Pályázat hetedikeseknek
Prügyiek és taktakenéziek Erdélyben
Megvalósítás időszaka: 2023.03.27. - 2023.04.01.
Elnyert támogatási összeg: 4.192.800 Ft,
azaz Négymillió-egyszázkilencvenkettőezer-nyolcszáz Ft

Határtalanul pályázat logója


VERSENYEREDMÉNYEK

„ZEMLÉNYI ZOLTÁN” OLVASOTTSÁGI VERSENY

  1. május 17-én került megrendezésre Szerencsen a Kiss Attila Alapítvány szervezésében a „Zemlényi Zoltán” elnevezésű Olvasottsági Verseny, melyen iskolánkat egy felső tagozatos tanulókból álló csapat képviselte:

A csapat tagjai:

Babos Diána 7. oszt

Horváth Dorottya 8. oszt.

Krucsai János Ferenc 8. oszt.

A versenyen az olvasni szerető tanulóknak Majoros Nóra: A néma táltos című művéhez kapcsolódó játékos, kreativitást igénylő feladatokat kellett megoldaniuk. Diákjaink az olvasottsági megmérettetésen ügyesen helyt álltak.

A gyerekek a versenyen való részvételért elismerő oklevélben és könyvjutalomban részesültek.

Gratulálunk a felkészítő pedagógusnak, Lesnyószki Lászlónénak és tanítványainak a versenyen való eredményes részvételért!

 

MPN2024 LÉLEKMOZGATÓ RAJZPÁLYÁZAT

Iskolánk felső tagozatos tanulói közül többen részt vettek a Magyar Paralimpiai Bizottság és a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége által kiírt MPN2024 Lélekmozgató Rajzpályázatán, amelynek témái a következők voltak: Élményeim a Magyar Parasport napján, a Lélekmozgató programon. Mindannyiunkban ugyanolyan szív dobog.  Elfogadás, közösség. Parasport, parasportolók, fogyatékosság.

A verseny iránt nagyon nagy volt az érdeklődés és az idei évben rekordszámú pályázat került benyújtásra.

Nagy örömünkre iskolánk egyik nyolcadik osztályos tanulójának beküldött pályaművét a zsűri kiemelkedőnek ítélte és a pályázó tanulót elismerő oklevélben és díjazásban (Decathlon ajándékkártya) részesítette.

Glonczi László 8.o. – kiemelkedő pályamű

Szívből gratulálunk a nyertes pályaművet alkotó tanulónak és a felkészítő pedagógusnak, Vargáné Kozsik Judit tanárnőnek a kiemelkedő eredményhez!

 

„ÍGY KÖZLEKEDTEK TI!” – RAJZPÁLYÁZAT

Iskolánk alsó és felső tagozatos tanulói közül többen részt vettek a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság által meghirdetett „Így közlekedtek ti!” rajzpályázatán, melynek témája a biztonságos közlekedés volt.

A rajzpályázatot ebben a tanévben is nagy érdeklődés övezte, sok szép, igényes pályázat került beküldésre.

Nagy örömünkre iskolánk egyik ötödik osztályos tanulója a felső tagozatos kategóriában kiemelkedő eredményt ért el a pályázaton.

Lakatos Tifani Renáta 5.o. – I. hely

A helyezést elérő tanulót a zsűri díjazásban (Decathlon ajándékkártya) részesítette.

Szívből gratulálunk a helyezést elérő tanulónak és a felkészítőinek, Halászné Mitró Csillának és Rozgonyiné Szkiba Annamáriának a kiemelkedő eredményhez!