HAT-KP-01-2022/1-001557
Határtalanul Pályázat hetedikeseknek
Prügyiek és taktakenéziek Erdélyben
Megvalósítás időszaka: 2023.03.27. - 2023.04.01.
Elnyert támogatási összeg: 4.192.800 Ft,
azaz Négymillió-egyszázkilencvenkettőezer-nyolcszáz Ft

Határtalanul pályázat logója


SPORTEREDMÉNYEK

BOZSIK-PROGRAM

 

A Bozsik Intézményi Program keretein belül május 21-én Taktaharkányban került megrendezésre a IV. korcsoportos tanulók tavaszi körzeti teremlabdarúgó tornája, melyen iskolánk focicsapata is részt vett.

Iskolánk tanulói nagy érdeklődést mutatnak a labdarúgás iránt, ezért igyekszünk számukra minél több lehetőséget biztosítani a gyakorlásra, a felkészülésre, a játékra, a sportolásra.

A körzeti rendezvények lezárásaként ezen a záró tornán minden tanuló ajándékot és emléklapot kapott.

Az OTP Bank Bozsik-program Intézményi-program egy gyermek- és játékközpontú rendezvény, mely a Fair Play szellemiségében zajlik, azaz fontos a sportszerű játék és az egymás iránti tisztelet.

 

A focicsapat tagjai:

Budai Brájen 7. oszt.

Erdei-Nagy Viktor 7. oszt.

Lakatos Norbert 7. oszt.

Ruszó Béla Renátó 7. oszt.

Márton Béla 8. oszt.

Vadász Adrián Ronáldó 8. oszt.

 

BOZSIK-PROGRAM – LÁNYFOCI

 

A Bozsik Intézményi Program keretein belül június 4-én Megyaszón került megrendezésre a IV. korcsoportos lányok tavaszi körzeti labdarúgó tornája, melyen iskolánk lány focicsapata is részt vett.

Iskolánkban a lányok is nagy érdeklődést mutatnak a labdarúgás iránt, ezért igyekszünk számukra minél több lehetőséget biztosítani a játékra, az edzésre, a sportolásra.

A körzeti rendezvények lezárásaként ezen a záró tornán minden tanuló ajándékot és emléklapot kapott.

 

A focicsapat tagjai:

Lakatos Tifani Renáta 5.o.

Paczák Nikoletta 6.o.

Rézműves Dzsenifer 6. o.

Kiss Amanda 7.o.

Horváth Anett Jolán 7.o.

Vadász Melissza Mercédesz 7.o.

Kiss Ketrin Debóra 8.o.

 

DIÁKOLIMPIA – KISISKOLÁK KISPÁLYÁS LABDARÚGÁS VÁRMEGYEI DÖNTŐ

Iskolánk III. és IV. korcsoportos labdarúgó csapata a Kisiskolák Sportversenye Labdarúgás körzeti döntőjében nyújtott kiemelkedő teljesítményének köszönhetően a megye 6 legjobb iskolai foci csapata közé került be, ennek köszönhetően 2024. május 14-én a Magyar Diáksport Szövetség égisze alatt megrendezett Kisiskolák Kispályás Labdarúgás Vármegyei Döntőjén vehetett részt, mely Miskolc Egyetemváros – Egyetemi Műfüves Futball Arénában került megrendezésre. A kispályás labdarúgás körmérkőzéses formában zajlott. A torna nagyon jó hangulatban telt és látványos, izgalmas mérkőzésekben is bővelkedett. A vármegyei döntőben focistáinknak sikerült ügyesen helytállni és megszerezni a IV helyet.

A focicsapat tagjai:

Lakatos Rikárdó 6. oszt.

Balog Gyula József 7. oszt.

Erdei-Nagy Viktor 7. oszt.

Farkas Dominik 7. oszt.

Lakatos Norbert 7. oszt.

Kiss Rikárdó Junior 8. oszt.

Márton Béla 8. oszt.

Vadász Adrián Ronáldó 8. oszt.

 

KOCSIS SÁNDOR KUPA

Iskolánk meghívást kapott a IV. Kocsis Kupára, mely 2024. március 16-án került megrendezésre Megyaszón. A tornán II. korcsoportos labdarúgóink képviselték intézményünket. Az eseményen résztvevő csapatok focistái mérték össze fizikai és technikai tudásukat, állóképességüket. A torna nagyon jó hangulatban telt és izgalmas, szoros mérkőzésekben bővelkedett. Kis focistáink ügyesen helyt álltak és az V. helyen végeztek.

A focicsapat tagjai:

Borai Mateusz Mózes 3. oszt.

Tóth Martin 3. oszt.

Tóth Zsolt 3. oszt.

Fehér Balázs 4. oszt.

Kiss Fernandó Brájen 4. oszt.

Kiss Roland Nikolasz 4. oszt.

Lakatos Róbert 4. oszt.

Vadász Kevin Nikolasz 4. oszt.

 

  1. SNI – SPORTVERSENY

A Prügyi Móricz Zsigmond Általános Iskolában 2024. május 29-én került megrendezésre a XX. SNI – Sportverseny, a Szerencsi Tankerületi Központ támogatásával, melyen iskolánk egy hat fős vegyes (alsó-felső) csapattal képviseltette magát.

A verseny nagyon jó hangulatban telt, melyen 6 csapat tanulói mérték össze ügyességüket, gyorsaságukat, állóképességüket. Emellett a sporteseményen a gyerekeknek lehetőségük nyílt egyéni versenyszámokban is próbára tenni magukat, pl.: felülés, dekázás, kosárra dobás, húzódzkodás.

Iskolánk csapata nagyon ügyesen szerepelt a versenyen és sikerült megszerezniük a III. helyet. Továbbá egyik felső tagozatos tanulónk két egyéni versenyszámban is győzelmet aratott.

A gyerekek a versenyen nyújtott kiemelkedő teljesítményükért elismerő oklevélben részesültek és értékes sporteszközöket kaptak jutalmul.

 

Szívből gratulálunk a szép sporteredményekhez a csapatoknak és a felkészítő pedagógusnak, Halász Tamásnak!