HAT-KP-01-2022/1-001557
Határtalanul Pályázat hetedikeseknek
Prügyiek és taktakenéziek Erdélyben
Megvalósítás időszaka: 2023.03.27. - 2023.04.01.
Elnyert támogatási összeg: 4.192.800 Ft,
azaz Négymillió-egyszázkilencvenkettőezer-nyolcszáz Ft

Határtalanul pályázat logója


KÖSZÖNTJÜK A PEDAGÓGUSOKAT ÉS AZ OKTATÁSBAN DOLGOZÓKAT!

„Tanítani annyit tesz, hogy egyszerre ragadod meg a jövő kezét, szívét és elméjét.”

Június első hétvégéje 1951 óta ünnep: Pedagógusnap. A pedagógusok a gyermekek életének meghatározó szereplői, hiszen amellett, hogy oktatnak-nevelnek, a gyermekek lelkével és mentális jóllétével is törődnek, közösséget formálnak, erkölcsi tudást is adnak. Nap, mint nap sokat tesznek a fiatal generáció tagjaiért. A Pedagógusnap nem egy kitüntetett, hangos ünnep, csupán egy lehetőség arra, hogy gyermek és szülei megköszönje pedagógusainak, hogy sokat dolgozik értük.

A pedagógus életforma, nem csak egy foglalkozás, hanem egy életre szóló elkötelezettség a jövő nemzedékének oktatása és nevelése iránt. A pedagógusok alakítják, formálják a diákok gondolkodását, cselekedeit.

A Pedagógusnap alkalmából Szabó Árpád tankerületi igazgató úr köszöntését Halász Tamás igazgató úr tolmácsolta a pedagógusok és az oktatásban dolgozók felé. Emellett e jeles nap alkalmából a Szerencsi Tankerületi Központ édességcsomaggal is kedveskedett a dolgozók részére. Ezúton is köszönjük szépen!

Az iskola vezetősége a pedagógusnap alkalmából egy kis meghitt összejövetelt szervezett az intézmény valamennyi dolgozója számára, melynek keretében a Diákönkormányzat és az énekkar ünnepi versekkel és dalokkal köszöntötte a megjelent pedagógusokat és az oktatásban dolgozókat.

 

TANKERÜLETI PEDAGÓGUSNAP

A Szerencsi Tankerületi Központ 2024. május 31-én rendezte meg az immár hagyományos Pedagógusnapi ünnepségét, melynek keretében elismerésben részesítette azokat a pedagógusokat, akik a 2023/2024-es tanévben kiemelkedő munkát végeztek, kiemelkedő versenyeredményeket értek el diákjaikkal.

Intézményünkből az egész éves pedagógiai munkájáért, kiemelkedő versenyeredményeiért Lesnyószki Lászlóné érdemelte ki Az év pedagógusa címet, akit a Szerencsi Tankerületi Központ a jövő nemzedékért végzett áldozatos nevelő-oktató munkájáért elismerésben részesített.

Szívből gratulálunk az elismeréshez, további munkájához jó egészséget és sok sikert kívánunk!