HAT-KP-01-2022/1-001557
Határtalanul Pályázat hetedikeseknek
Prügyiek és taktakenéziek Erdélyben
Megvalósítás időszaka: 2023.03.27. - 2023.04.01.
Elnyert támogatási összeg: 4.192.800 Ft,
azaz Négymillió-egyszázkilencvenkettőezer-nyolcszáz Ft

Határtalanul pályázat logója


KARÁCSONYVÁRÁS

December a Karácsonyvárás időszaka. Intézményünkben az osztályfőnökök igyekeztek ezt az időszakot a közösségépítésre fordítani. Különböző, változatos osztályprogramokkal, osztálybulikkal, teadélutánokkal, közös játékokkal, kézműveskedéssel tették a gyermekek számára ünnepibbé, meghittebbé ezt az időszakot. Közben minden osztályban készültek a szép téli, karácsonyi dekorációk. A termekben, az iskolarádióban karácsonyi zene szólt. Többet beszélgettünk, többet játszottunk. Karácsonyi verseket, dalokat hallgattunk és közben ünnepi díszbe öltöztettük a szívünket is.

KARÁCSONYI RENDEZVÉNYEN

  1. december 19-én a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Taktakenézi Jelenlétpontja Karácsonyi rendezvényt szervezett a településen. Az eseményen iskolánk alsó és felső tagozatos tanulói is közreműködtek, verssel, énekkel, táncos műsorral és betlehemi előadással szórakoztatták a megjelent vendégeket.

AZ ÉN KARÁCSONYFÁM

Adventi projekthetünk keretében „Az én karácsonyfám” elnevezésű pályázatot hirdettünk alsó-felső tagozatos tanulók és óvodások körében. Nagy örömünkre sok-sok ötletes, kreatív, szépen kivitelezett pályamű érkezett. A gyerekek számos alapanyagot felhasználtak a karácsonyfák elkészítéséhez. Úgy gondoljuk, hogy a pályázat kiváló lehetőséget biztosított arra, hogy a gyerekek próbára tegyék kézügyességüket, kreativitásukat, illetve a karácsonyi kézműveskedéssel ráhangolódjanak a közelgő szeretetteljes, áldott ünnepre.

Minden pályázónak köszönjük az aktív és lelkes közreműködést!

Gratulálunk a helyezetteknek!

KARÁCSONYI ÜNNEPSÉG

Iskolánkban immár hagyomány, hogy a téli szünet előtti utolsó tanítási napon tanulóinkkal együtt a könyvtárban gyülekezünk és részt veszünk egy közös kis Karácsonyi ünnepségen. Az ünnepségen a diákönkormányzat verssel, az énekkar pedig megható, ünnepi dalokkal szórakoztatta a jelenlévőket.

Köszönjük a fellépő diákoknak és az őket felkészítő tanároknak, Vargáné Kozsik Juditnak és Krucsai Krisztinának a meghitt, ünnepi pillanatokat!