HAT-KP-01-2022/1-001557
Határtalanul Pályázat hetedikeseknek
Prügyiek és taktakenéziek Erdélyben
Megvalósítás időszaka: 2023.03.27. - 2023.04.01.
Elnyert támogatási összeg: 4.192.800 Ft,
azaz Négymillió-egyszázkilencvenkettőezer-nyolcszáz Ft

Határtalanul pályázat logója


AZ OKTATÁSI HIVATAL ELISMERÉSE

ÉRTESÍTÉS „EGYÜTT A KORAI ISKOLAELHAGYÁS ELLEN” CÍM ODAÍTÉLÉSÉRŐL

Nevelőtestületünk az elmúlt időszakban nagyon sokat dolgozott, mert célul tűztük ki, hogy „egyetlen gyermekről sem mondunk le”. Munkánkhoz sok támogatást kapunk a szülőktől, a Szerencsi Tankerülettől, az Önkormányzattól és partnereinktől. Munkánk elismerése az „EGYÜTT A KORAI ISKOLAELHAGYÁS ELLEN” cím, melyre valamennyien nagyon büszkék vagyunk.

Az Oktatási Hivatal által megvalósított EFOP- 3.1.5-16-2016-00001 azonosítószámú „A tanulói lemorzsolódással veszélyeztetett intézmények támogatása” elnevezésű kiemelt projekt keretén belül az OH a komplex intézményfejlesztési programban végzett munkánkat e sorokkal értékelte:

„Figyelemmel kísérve munkájukat, azt láttuk, hogy Intézményfejlesztési és Hálózati munkacsoportjuk tevékenysége sikeresen beágyazódott a nevelőstestület működésébe, a különböző programokban és azok leírásaiban rendre megjelentek a pozitív nevelői attitűdök és a korai iskolaelhagyás mérséklése területén is sikereket értek el. Önálló, újszerű kezdeményezések, komplex megoldások jelennek meg a működésükben, továbbá kiemelkedően sokat tesznek az iskolai lemorzsolódás megelőzéséért, a veszélyeztetett tanulók számának csökkentése érdekében. Az intézmény munkája példaértékű, minta lehet a hasonló nehézséggel küzdő iskoláknak. Gratulálok az elért eredményekhez, sikerekhez, és örömmel tájékoztatom, hogy a Projekt a korai iskolaelhagyás megelőzése, illetve csökkentése terén végzett eddigi tevékenységük elismeréseként „Együtt a korai iskolaelhagyás ellen” címmel méltányolja befektetett munkájukat. ”

Köszönjük mindazoknak a segítségét, akikre munkánk során mindig számíthatunk!

Továbbra is a gyerekekért fogunk dolgozni!