HAT-KP-01-2022/1-001557
Határtalanul Pályázat hetedikeseknek
Prügyiek és taktakenéziek Erdélyben
Megvalósítás időszaka: 2023.03.27. - 2023.04.01.
Elnyert támogatási összeg: 4.192.800 Ft,
azaz Négymillió-egyszázkilencvenkettőezer-nyolcszáz Ft

Határtalanul pályázat logója


TAKTAKENÉZI FOCI SIKER A MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG TELKI EDZŐKÖZPONTJÁBAN

A Magyar Labdarúgó Szövetség telki edzőközpontjába kaptak meghívást azok az iskolák, akik az előző évi Bozsik-programban jól szerepeltek.

Így közel 900 gyerek és fiatal nyitotta meg a Bozsik-tanévet Telkiben. A fesztiválra az UEFA és a FIFA képviselői is ellátogattak. A megnyitó ünnepségen részt vett Nyilasi Tibor, hetvenszeres válogatott labdarúgó, az MLSZ elnökségi tagja, felszólalt Kovács Szilveszter Grassroots-igazgató is. A rendezvényt megtisztelte Jorge Diaz, a FIFA grassroots managere és Olivier Doglia UEFA Development manager is, akik szintén szóltak a megjelentekhez.

Iskolánk tanulói a IV. korcsoport mérkőzéseibe kapcsolódtak be és nagy örömünkre elhozták az I. helyezettnek járó kupát, a legjobb kapus – Lakatos Alex – és a gólkirály – Lakatos Róbert – címeket is. A csapat tagjai voltak: Fehér Imre, Kiss Krisztián Ronaldó, Lakatos Krisztián, Lakatos Róbert, Lakatos Alex, Lakatos Ervin, Lakatos Martin, Budai Krisztofer. Felkészítőjük: Halász Tamás. A díjakat Pisont István válogatott labdarúgó és Kovács Szilveszter Grassroots-igazgató adta át tanulóinknak. Gratulálunk a csapatnak! Nagyon büszkék vagyunk az eredményeikre.