HAT-KP-01-2022/1-001557
Határtalanul Pályázat hetedikeseknek
Prügyiek és taktakenéziek Erdélyben
Megvalósítás időszaka: 2023.03.27. - 2023.04.01.
Elnyert támogatási összeg: 4.192.800 Ft,
azaz Négymillió-egyszázkilencvenkettőezer-nyolcszáz Ft

Határtalanul pályázat logója


EDZÉS KATUS ATTILÁVAL

Katus Attila nevét szinte mindenki ismeri. Ő egy népszerű személyi edző, életmód-tanácsadó, világ- és Európa-bajnok sportoló. Katus Attila nevét az egykori Pécsi Sasok aerobic formációból jól ismeri az ország, hiszen a világhírű csapat a sportágon belül minden létező díjat megnyert. Az aktív sportéletet a versenyzés után sem hagyta abba, személyi edzőként dolgozik tovább.

A személyi edző olyan sportszakember, aki egyénre szabott edzésprogramot alakít ki, majd az edzések során megtanítja a gyakorlatokat, és odafigyel arra, hogy minden mozdulat helyesen van-e végrehajtva. Az egy órás közös edzésen is próbálta megtanítani a gyerekeket a helyes levegővételre, testtartásra. Felhívta a gyerekek figyelmét arra, hogy a testtartás javítása nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy egészségesebbek és csinosabbak legyenek. Arra is ösztönözte őket, hogy életük során kihozzuk magukból a maximumot, legyenek céljaik és tegyenek is azért, hogy a célok megvalósuljanak. Személyes példájával mutatott utat a fiataloknak.

A csoportos, zenés edzés, azaz aerobic foglalkozás nagyon tetszett a gyerekeknek. A különböző tempójú zene és a változatos gyakorlatok elterelték a figyelmet a fáradtságról, a gyerekek aktívan mozogták végig az edzést és hallgatták végig a jó tanácsokat, intelmeket.