HAT-KP-01-2022/1-001557
Határtalanul Pályázat hetedikeseknek
Prügyiek és taktakenéziek Erdélyben
Megvalósítás időszaka: 2023.03.27. - 2023.04.01.
Elnyert támogatási összeg: 4.192.800 Ft,
azaz Négymillió-egyszázkilencvenkettőezer-nyolcszáz Ft

Határtalanul pályázat logója


CSODASZARVAS ISKOLAI KÖZÖSSÉGI PROGRAM

Az EFOP-3.2.15-VEKOP-17-2017-00001 „A köznevelés keretrendszeréhez kapcsolódó mérési-értékelési és digitális fejlesztések, innovatív oktatásszervezési eljárások kialakítása, megújítása” kiemelt projekt támogatásával létrejött program célja a magyar köznevelés módszertani fejlesztése és megújítása, illetve a pedagógusok eszköztárának bővítése. A programban megvalósuló tanulási alkalmak nem hagyományos iskolai tanórák: a diákok érdeklődéséhez közel álló témák szabad feldolgozására adnak lehetőséget. A pedagógusok új képzési formákat próbálhatnak ki, a tanulók pedig élményszerű közösségi alkalmakon gazdagodhatnak érdekes-értékes ismeretekkel.

Az EFOP-3.3.5- 17-2017. pályázat keretében szerveztük meg mi is nyári napközis táborunkat.

A tábor egyik igen népszerű programja volt, amikor híres emberek látogattak el iskolánkba.

TALÁLKOZÁS VINCZE OTTÓ EGYKORI VÁLOGATOTT LABDARÚGÓVAL

Vincze Ottó (Ózd, 1974. augusztus 29. –) magyar válogatott labdarúgó 1990-2008. között volt a magyar labdarúgás kiemelkedő alakja. Jelenleg is a labdarúgás nagykövete és népszerűsítője a fiatalok körében. Iskolánkban járva beszélt a mozgás fontosságáról, mely az egészséges élet alapja. Focit szerető diákjaink figyelemmel hallgatták történeteit és reméljük, hogy okultak is belőle.

BÉNYI ILDIKÓ IS JÁRT ISKOLÁNKBAN

Nyári napközis táborunk egyik kiemelkedő eseménye volt, hogy Bényi Ildikó tartott előadást iskolánk tanulóinak. Nagy meglepetés volt számukra, hogy a Magyar Televízió bemondója és az Önök kérték nagy sikerű kívánságműsor vezetője beszélt nekik a hagyományőrzés és a hagyománytisztelet fontosságáról, ami iskolánknak is egyik kiemelkedő témája.