TEHETSÉGGONDOZÁS LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

Iskolánk hátrányos helyzetű kisiskola, de szerencsére vannak tehetséges gyerekeink. Nagy gondot fordítunk rájuk, hiszen ők a húzó erők, ők a példaképek. Nagyon fontos, hogy a halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek előtt legyen követendő példa. Tulajdonképpen ez iskolánkban az integráció lényege.  Igyekszünk minden tehetséges gyereket kiszűrni, majd fejleszteni, gondozni. Tanítványaink nevelésében nagy szerepet szánunk az érdeklődési körüknek megfelelő szakköri-, sport- és művészeti foglalkozásoknak.

Országos versenyeredményekkel büszkélkedhetünk roma népismeretből, rajz és képzőművészetekből, fogyasztóvédelemből, labdarúgásból. Számos területi versenyen veszünk részt szép eredményekkel és mi magunk is sok házi versenyt szervezünk és két területi versenynek is házigazdái vagyunk.

A 2020/21. tanév végén Tehetségkutató labdarúgó tornán mérettük meg magunkat.

 

„Tegyünk a jövő géniuszaiért!”

TEHETSÉGKUTATÓ LABDARÚGÓ TORNA

 

A Szerencsi Tankerület közel 50 iskolája mérte össze tudását kispályás labdarúgó tornán, ahol a tehetségkutatás volt a fő cél.

Négy helyszínen rendezték meg az elődöntőket.

Iskolánk csapata a Tiszalúcon megrendezett elődöntőn I. helyezett lett, így 2 nap múlva részt vehettek a döntőn, ahol már csak a 12 legjobb iskola versenyzett.

Tanulóink tehetsége itt is megmutatkozott. Újabb I. helyezéssel tértek haza a tornáról! Ők lettek a legjobbak között is a LEGJOBBAK!

Vadász Adrián Ronáldó 5. osztályos tanuló mindkét tornán GÓLKIRÁLY címet kapott!

Nagyon büszkék vagyunk a csapatra. Gratulálunk nekik és felkészítő tanáruknak, Halász Tamásnak!

 

Taktakenézi Petőfi Sándor Általános Iskola
Minden jog fenntartva
Copyright