Közlekedj okosan télen is!

A B-A-Z  Megyei Balesetmegelőzési Bizottság a korábbi évekhez hasonlóan gyermekrajzpályázatot hirdetett „Közlekedj okosan télen is!" címmel.

Iskolánk 4 tanulója kedvet érzett a téma megjelenítéséhez, s az elkészített rajzokat beküldtük a pályázatra és izgatottan vártuk az eredményt.

A közlekedés a gyermekek napi tevékenységének elválaszthatatlan része, ezért nagyon fontos, hogy tisztában legyenek a közlekedés alapvető szabályaival, hiszen naponta közlekednek az iskola és otthonuk között.  A gyermekek tapasztalatlanok a közlekedésben, így külön figyelmet kell fordítani rájuk. Közlekedésbiztonság javítását elősegítő programjaink célja, hogy életkori sajátosságuknak megfelelő  oktatásban részesítsük őket, s ha ezt rajzos formában is megjelenítik, még jobban rögzül számukra.

Örömmel fogadtuk az iskolánkban megjelent rendőröket, mert jó hírt hoztak számunkra. Krucsai János Ferenc 6. osztályos tanuló a megyei versenyen 2. helyezést ért el az elkészített rajzával, s értékes ajándékutalványt vehetett át a rendőrségtől.

Gratulálunk neki és felkészítő tanárának, Vargáné Kozsik Juditnak!

 

Taktakenézi Petőfi Sándor Általános Iskola
Minden jog fenntartva
Copyright