KEZDŐDIK A VAKÁCIÓ

JÓ SZELET, NYOLCADIKOSOK!

 

„Ha nem ismerjük a kikötőt, nem lesz jó szelünk soha.”

 

Elballagtak a nyolcadikos tanulóink. Velük ünnepeltek a szülők, barátok, iskolatársak Jó utat, jó szelet és egy biztos iránytűt kívántunk számukra, s azt, hogy mindenki találja meg a legjobb kikötőt. S ahogy a lufik szabadon elrepültek nűsoruk végén, ők is így kelnek szárnyra a széllel, hogy új kikötőt, új iskolát keressenek. A ballagási ünnepség után búcsútáncukat nézhettük még meg, mellyel az utolsó próbatételt is teljesítették.

 

Természetesen nem csak számukra, hanem valamennyi diák számára elérkezett a várva várt VAKÁCIÓ!

Előtte azonban minden tanuló az évzárón átvette éves munkájának bizonyítékát, a BIZONYÍTVÁNYT. Kinek ilyen, kinek olyan, ahogy a végzett munka is különböző volt. A legszorgalmasabbak könyvet és oklevelet is kaptak, többen igazgatói és nevelőtestületi dicsérettel zárták a tanévet.

 

Krucsai János Ferenc 6. osztályos tanuló vehette át a Kiss Attila Alapítvány díját az iskola egyik legsikeresebb tanulójaként. Vadász Adrián Ronaldó 6. osztályos tanuló pedig az iskola legsikeresebb tanulójának járó Petőfi-plakettel térhetett haza. A tanév legsikeresebb sportolói lettek: Tóth Ketrin 7. osztályos tanuló és Lakatos Brendon 8. osztályos tanuló.

 

„Végre itt a szünidő,

Játékra is van idő.

Vége van a tanulásnak,

Helye van a kacagásnak.

Pihennek a tanárok,

Örülnek a diákok.”

 

 

Taktakenézi Petőfi Sándor Általános Iskola
Minden jog fenntartva
Copyright