Kedves Szülők!

Értesítem Önöket, hogy az iskolai oktatás a Taktakenézi Petőfi Sándor Általános Iskola falain belül 2020. március 16-tól meghatározatlan ideig szünetel.

A koronavírus járvány terjedése miatt a Kormány a koronavírus miatti új munkarend bevezetéséről a köznevelési és szakképzési intézményekben szóló 1102/2020. (111.14.) Korm. határozatban, valamint az emberi erőforrások miniszterének a tantermen kívüli, digitális munkarend bevezetéséről szóló 3/2020. (111.14.) EMMI határozatban az iskolákban a tantermen kívüli, digitális munkarend bevezetéséről döntött.

  1. március 16. napjától az oktató-nevelő munka tantermen kívüli, digitális munkarendben kerül megszervezésre. Az új munkarend értelmében a tanulóknak tilos a köznevelési intézmények oktatási célú látogatása.

A tananyag kijelölése, a tanulási folyamat ellenőrzése és támogatása a pedagógusok és a tanulók között online vagy egyéb, személyes találkozást nem igénylő formában történik.

A tantermen kívüli, digitális munkarend időtartama alatt a tanulók lehetőleg kerüljék a nagyobb csoportos találkozásokat, közös programokat.

Felügyeletüket a szülők, családok, szomszédok bevonásával, kis csoportokban célszerű megszervezni. A gyermekek felügyeletét nem javasolt a nagyszülőkre bízni, hiszen ők a legveszélyeztetettebbek.

A tanulók étkeztetését az Önkormányzat biztosítja: családonként 1 fő érkezzen tiszta ételhordóval az iskolai étkezőhöz  11.30 és 13 óra között és elviheti a család óvodás és iskolás gyermekeinek ebédadagját minden hétfőtől péntekig.  

Az új munkarendről és a kapcsolódó feladatokról folyamatosan tájékoztatni fogom Önöket!

 

Molnár Tiborné

igazgató

Taktakenézi Petőfi Sándor Általános Iskola
Minden jog fenntartva
Copyright