HANGOLÓDJUNK EGYÜTT A KARÁCSONYRA!

A közelgő karácsonyi ünnepekre való hangolódás jegyében adventi játszóházat és kézműves foglalkozásokat szervezünk az iskolában, melynek több állomása is van.  Az advent a várakozás időszaka, melyet ezekkel a foglalkozásokkal, gyertyagyújtásokkal tehetünk színesebbé, gazdagabbá.  

A mai emberek életében  különösen fontos lenne, hogy néha megálljanak és egymásra figyeljenek. Erre próbáljuk nevelni tanulóinkat, akikkel minden hétvégén meggyújtjuk az adventi koszorú soron következő gyertyáját, feldíszítjük az osztálytermeket, folyosókat és ünnepi hangulatot varázsolunk a várakozás idejére. A kézműves foglalkozásokon szebbnél-szebb ajándéktárgyak születnek majd folyamatosan. A legszebb alkotások a karácsonyi vásárba kerülnek, de készülnek majd olyanok is, melyek az iskolát díszítik vagy haza is vihetik a gyerekek.

A gyerekeink által készített ajándék nagyon értékes! Ez sok kreativitást, ügyességet kíván, ami egy gyermek számára igazi kihívás, ezért kell értékelni a saját készítésű ajándékokat!

 Az ünnepi készülődésben arra is lesz lehetőség, hogy  a szülők gyerekeikkel együtt játszanak vagy alkossanak. Ez különösen az alsósok életében fontos dolog, hogy a karácsonyi játszóházba a szülő is eljöjjön. Erre december 18-án lesz alkalom. 10 órától szeretettel várjuk a kedves szülőket CSALÁDI NAPUNKRA, mely sok meglepetést tartogat a szülők számára is!

 

 

Taktakenézi Petőfi Sándor Általános Iskola
Minden jog fenntartva
Copyright