A PILLANATOK, AMIKET TELJES FIGYELEMMEL EGYMÁSNAK AJÁNDÉKOZUNK, AZOK AZ IGAZI ÉRTÉKEK

A mai világunkra jellemző, hogy nem figyelünk egymásra eléggé. Mindenki elvárja, hogy figyeljenek rá, de vajon ő figyel-e másokra? Ha mindenki képes lenne megajándékozni figyelmével a másikat, igazi értékeket adna és kapna is. Szerencsére  a Taktakenézi Petőfi Sándor Általános Iskola életében a tanév végére akadtak ilyen pillanatok.

 

Pedagógusnap alkalmából a Szerencsi Tankerület és a Taktakenéz Községi Önkormányzat is köszöntötte az oktatásban dolgozókat egy-egy kis ajándékcsomaggal és egy közös ünnepi ebéddel.

 

Molnár Tiborné intézményvezető a tanév utolsó igazgatói értekezletén vehette át Szabó Árpád Tankerületi Igazgatótól az Emberi Erőforrások Minisztériumának miniszteri elismerő oklevelét eddigi munkája elismeréseként.

 

Vargáné Kozsik Judit és Halász Tamás a Szerencsi Tankerület Év pedagógusa díját kapták meg a tanév versenyeredményeiért, a tehetségek gondozásáért, melyet Molnár Tiborné intézményvezető adott át nekik az ünnepi közalkalmazotti-köztisztviselői közös ünnepen.

 

Farmosi Katalint a ballagáson köszöntötte az iskola vezetése 30 éves oktatásban eltöltött jubileumának tiszteletére sok éves tehetségeket és hátrányos helyzetű tanulókat egyaránt segítő munkája elismeréseként.

 

Kurmai Kinga 5 éve dolgozik az intézményben, itt kapott kedvet a pedagógus pályához, s év végén megkapta pedagógus diplomáját a Tokaj-Hegyaljai Egyetemen. Neki is gratuláltak a kollégák, s örömmel üdvözölték a csapatban.

 

Ezek az apró kis figyelmességek tették ünnepivé a tanév zárását iskolánkban.

 

 

Taktakenézi Petőfi Sándor Általános Iskola
Minden jog fenntartva
Copyright