A MIKULÁS IS ÖRÜL

RAGADJUNK MEG MINDEN ALKALMAT A MOZGÁSRA!

Egészen kiskorban meg kell szerettetnünk a gyerekekkel a sportot, a mozgást, amely egy egészséges társadalom alapköve, különösen ebben a vírusok körül forgó világunkban.

Télen kevesebb a lehetőségünk a kinti sportolásra, de tornatermünk megfelelő mozgásteret biztosít a labdajátékokra, sor-és váltóversenyekre. Ezt használjuk ki, hogy tanulóinkkal megszerettessük a mozgás örömét.

A mikulás is örül, ha sportol a gyerek!

A Szerencsi Tankerület a sport fontosságát mindig is kiemelten kezelte és kezeli, s minden alkalmat megragad a sportolási lehetőségekre és biztosítja is a sportoláshoz szükséges eszközöket. Mikulás alkalmából Mikulás-kupa szervezését szorgalmazta. A versenynek Megyaszó adott otthont.

Iskolánk 5-6. osztályos III. korcsoportos fiú csapata II. helyezést ért el ezen a versenyen.

Így mi is örömet tudtunk szerezni a Mikulásnak, aki nagyon örül, ha sportol a gyerek!

 

VVV - Várakozás, Vidámság, Versengés

Utolsó hetünknek ez is lehetne a jelmondata. A várakozás örömét vidámsággal és egy kis versengéssel fűszereztük. Az osztályok között teremlabdarúgó tornát hirdettünk és vegyes csapatokban játékos sorversenyeket bonyolítottunk le. A foci és sorversenyek nagyon vidám hangulatban teltek és a végén nemcsak a győztesek kaptak ajándékot! Iskolánkban évről-évre ez is része a karácsonyra hangolódásnak.

 

 

 

Taktakenézi Petőfi Sándor Általános Iskola
Minden jog fenntartva
Copyright